Boxspring Leeuwarden Zwart Boxspring Leeuwarden Zwart Boxspring Leeuwarden Zwart
Boxspring Leeuwarden Zwart Boxspring Leeuwarden Zwart Boxspring Leeuwarden Zwart
Boxspring Leeuwarden Zwart
Boxspring Leeuwarden Zwart Wil je ook eindelijk eens lekker slapen? Bestel dan dit Boxspring bed compleet met hoofd- en voetbord en pocketveer matrassen. Dit Boxspring bed heeft een ...

Artikelnummer

VB-11914001

Verzendkosten

€ 0,00

Levertijd boxspring

2 weken

€ 1.295,00
€ 1.095,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Boxspring Leeuwarden Zwart

Wil je ook eindelijk eens lekker slapen? Bestel dan dit Boxspring bed compleet met hoofd- en voetbord en pocketveer matrassen.

Dit Boxspring bed heeft een  tijdloze uitstraling en heeft dezelfde kenmerken als de bedden van bekende merken.

Deze goed en strak gestoffeerde bonell geveerde boxsprings zijn 22cm dik, ze staan op 6 zilvergrijze rechthoekige poten. Het pocketveer matras is 22 cm dik. Het matras heeft een zogenaamde 7-zone kern met 375 pocketveertjes per m2. De kern is aan beide kanten afgedekt met hoog waardig koudschuim HR55.

De afmetingen met een breedte van 140cm hebben 1 groot matras. De breedte 160cm en 180cm worden met 2 matrassen van 80cm of 90cm geleverd.

Het meegeleverde medium/hard matras is geschikt tot een gewicht van ongeveer 125kg. Het is aan te raden het matras één of twee keer per jaar om te draaien.

Het koudschuim topmatras is 6cm dik en is voorzien van een wasbare dubbeldoekshoes. Het topmatras zorgt ook voor extra lig comfort en laat de middennaad verdwijnen. 

 
GRATIS bezorging in heel Nederland  |  GRATIS montage op locatie  |  Uitgebreide Garantie
(met uitzondering van de Waddeneilanden)