Over VoordeelBoxspring.nl
VoordeelBoxspring.nl is gespecialiseerd in het leveren van kwaliteit boxspring bedden tegen zeer scherpe tarieven en is daarmee dé online boxspring outlet. De kwaliteit van de boxsprings is niet te onderscheiden met die van de bekende topmerken, maar de prijs is waar VoordeelBoxspring.nl het verschil maakt met de dure merken. Al onze bedden worden voor eerlijke en reële prijzen aangeboden, dit kunnen wij doen omdat we goede inkoop afspraken hebben gemaakt met onze leveranciers.
 
Boxspring Aanbiedingen
Naast het reguliere assortiment bedden, hebben we uiteraard ook een enorm scala aan aanbiedingen. Bent u op zoek naar een goedkoop bed met de kwaliteit van een merk bed, dan bent u bij VoordeelBoxspring.nl aan het goede adres. Kijk onder het kopje aanbiedingen voor al onze boxspring aanbiedingen.
 
Levering / Bezorging
Niet alleen de prijs van de Boxspring bedden is goed, we leveren het door u bestelde bed ook nog eens GRATIS in heel Nederland. Voor de Waddeneilanden vragen wij slechts een opslag voor de boot oversteek. Of u nou in Groningen, Maastricht, Vlissingen of Amsterdam woont, VoordeelBoxspring.nl levert uw bed op een met u afgesproken dag en tijdstip.
 
Montage
Heeft u geen zin om het bed zelf in elkaar te zetten? Dat hoeft ook niet, VoordeelBoxspring.nl  monteert het boxspring bed GRATIS voor u, zodat u er totaal geen omkijken naar heeft.

 


| Meer