Boxspring Design Elektrisch Zwart, met split
Boxspring Design Elektrisch Zwart, met split

Boxspring Design Elektrisch Zwart, met split Wil je ook eindelijk eens lekker slapen? Bestel dan elektrische Boxspring bed compleet met hoofdbord, pocketveer matrassen meegestoffeerd en topper meeg...

Artikelnummer

VB-025 

Verzendkosten

€ 0,00 

Levertijd boxspring

2 weken

€ 1.995,00
€ 1.720,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Boxspring Design Elektrisch Zwart, met split

Wil je ook eindelijk eens lekker slapen? Bestel dan elektrische Boxspring bed compleet met hoofdbord, pocketveer matrassen meegestoffeerd en topper meegestoffeerd met split.
Dit Boxspring bed heeft een  tijdloze uitstraling en heeft dezelfde kenmerken als de elektrische bedden van bekende merken.

Deze goed en strak gestoffeerde bonell geveerde boxsprings zijn 22cm dik, ze staan op 4 luxe grijze poten. Het pocketveer matras is 22 cm dik en is meegestoffeerd  in dezelfde kleur als de boxspring, waardoor alleen de topper opgemaakt hoeft te worden. Het matras heeft een zogenaamde 7-zone kern met 375 pocketveertjes per m2. De kern is aan beide kanten afgedekt met hoog waardig koudschuim HR55.

De afmetingen met een breedte van 140cm hebben 1 groot matras. De breedte 160cm en 180cm worden met 2 matrassen van 80cm of 90cm geleverd.

Het meegeleverde medium/hard matras is geschikt tot een gewicht van ongeveer 125kg. Het is aan te raden het matras één of twee keer per jaar om te draaien.

Het koudschuim topmatras is 6cm dik en is voorzien van een wasbare dubbeldoekshoes. Het topmatras zorgt ook voor extra lig comfort en laat de middennaad verdwijnen. Bovenaan is het topmatras gescheiden, zodat het bed zich goed kan bewegen. Zo kan de ene helft omhoog en de andere helft laag blijven liggen.

Kleur: Zwart

 
GRATIS bezorging in heel Nederland  |  GRATIS montage op locatie  |  Uitgebreide Garantie
(met uitzondering van de Waddeneilanden)